Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інструмент ефективного управління енергією - Європейську енергетичну відзнаку обговорили у Києві
2019-11-06

5 листопада міський голова Сергій Соломаха взяв у XV Міжнародному конгресі «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2019». У рамках заходу, організованому Національним Офісом ЄЕВ в Україні – Асоціацією «Енергоефективні міста України» за сприяння Міністерства розвитку громад і територій України (Мінрегіону) та Швейцарського Бюро Співробітництва (ШБС), відбулася конференція «Європейська енергетична відзнака - інструмент ефективного управління енергією». 

Під час конференції, зокрема, були розглянуті питання переваг участі у ЄЕВ для українських міст, підтримки розвитку цієї системи з боку ШБС та ролі Мінрегіону і АЕМУ у розгортанні програм ЄЕВ в країні, а також перші результати впровадження Відзнаки в Україні. Серед спікерів – координатор проектів ШБС в Україні Анна Вільде, представник Мінрегіону та Виконавчий директор АЕМУ Святослав Павлюк.

У рамках заходу було проведено муніципальну платформу "Енергетична та кліматична трансформація" та загальні збори АЕМУ. На зборах було підбито підсумки роботи та затверджено керівний склад Асоціації. Сергій Сухомлин очолив Асоціацію "Енергоефективні міста України". Міський голова Сергій Соломаха продовжуватиме виконувати обов'язки віце-президента Асоціації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]