Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
І знову свято на Стадні
2017-09-25

А причина для цього була дуже поважна, якщо пригадаємо, що мешканці Стадні – активні учасники програми МАГ (Місто Активних Громадян). 23 березня цього року у залі засідання Миргородської міської ради відбувся відбір ініціатив до реалізації за програмою Місто Активних Громадян в 2017 році. І як результат – перемога (в числі ще 11 проектів із 45), яка дозволила мешканцям вулиці Стаднянської мати свій спортивний майданчик, урочисте відкриття якого відбулось у суботу 23 вересня.

Рівно півроку минуло з часу оголошення переможців, і ось – в чудовому дитячому містечку, під промовистою назвою «Лісова казка» - знову свято. Приємна подія зібрала та об’єднала всіх – і дітей, і дорослих. На початку свята, з привітальнім словом до громади звернулись: - секретар Миргородської міської ради - Наталія Гирка, голова ради мікрорайону «Личанка» - Сергій Яковлєв, депутати Миргородської міської ради – Анатолій Вороновський та Володимир Шокало. Діти, за участі дорослих, підготували чудову концертну програму, яка з задоволенням була сприйнята всіма, хто був присутній на цьому святі. А потім – настала черга для здійснення найурочистішої миті – відкриття спортивного майданчику. Право перерізати червону стрічку отримали секретар міської ради Н. Гирка та депутат міської ради – А. Вороновський, після чого вже самі діти – які були присутні на святі, активно, та з великим задоволенням, стали господарями комплексу. А потім – на дітей чекав вишуканий святковий стіл – із різноманітними солодощами та напоями.

Рада мікрорайону щиро дякує голові вуличного комітету Вікторії Нечупієнко, а в її особі – всім мешканцям Стадні за їх активну життєву позицію, депутату Миргородської міської ради А. Вороновському - за всебічну підтримку зусиль громади, і особливо – Миргородській міській ради – за суттєву фінансову підтримку проектів розвитку громад. Так тримати!!!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]