Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«І оберіг, і символ долі…»
2023-02-28

До 102-ї річниці від дня заснування ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» у  Миргородському міському будинку культури відкрилася виставка декоративно-ужиткового мистецтва «І оберіг, і символ долі…». В експозиції представлені вироби, створені викладачами та студентами. Про рівень їх майстерності свідчать перемоги на українських та міжнародних конкурсах. Роботи викладачів та випускників проникнуті українським етносом і кодами, які ніхто і ніколи не знищить. Так охарактеризував  експозицію голова вченої ради ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Віталій Курило. 

У відкритті виставки взяла участь керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради  Антоніна Нікітченко. Оглянувши представлені роботи, Антоніна Борисівна висловила вдячність колективам, які не лише знайшли другу домівку у нашому місті та навчають різних професій молодь. Вони активні у громадському житті Миргорода. 

Виставку проводить відокремлений структурний підрозділ «Брянківський фаховий коледж» ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». Експозиція  триватиме  з 27 лютого по 12 березня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]