Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Хто, якщо не ми, великая родина, хто, якщо не ми, вільна Україна!
2022-05-30

У сучасних умовах воєнного стану є низка питань, які набагато важче вирішувати. Одним з таких є оптимальне використання та розподілення коштів міського бюджету, що виділяються на комунальну сферу. Як відомо, левова частка таких грошей  спрямована на  закупівлю пального для техніки, яка здійснює вивіз сміття з вулиць нашої громади. У цьому контексті актуальним є питання взаємодії органів самоорганізації населення з комунальними службами, а саме: утримання в належних умовах спеціально відведених місць збору сміття, заборона стихійних звалищ та оптимізація кількості рейсів спецтранспорту. Особливу роль в цьому процесі відіграють голови вуличних та будинкових комітетів. 

Хочу познайомити миргородців з активістом, небайдужим містянином, головою будинкового комітету вулиці Гоголя, 127, паном Юрієм. Він своїм прикладом показує, як без затрат пального можна  утримувати прибудинкову територію зразковою. Будинком постійно в роботі: викосив ручною косою траву, а потім прикопав рослинність для утворення компосту. Працюючи, з гумором примовляє: "Робота на свіжому повітрі значно покращує фізичний стан, то чому б не поєднати приємне з корисним і знизити навантаження на місцевий бюджет!".

У такий нелегкий для країни час не будьмо байдужими та зробимо свій вклад у благоустрій  свого під'їзду, будинку, вулиці, громади, не чекаючи, що хтось за нас це зробить. Будьмо свідомими громадянами та  пришвидшуємо перемогу кожен на своєму місці!

Інспектор сектору по роботі

з органами самоорганізації населення

Тетяна Лукаш

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]