Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Хочу в казку»
2016-07-14

Я це відчула на прем’єрі дитячого мюзиклу «Хочу у казку», натхненниця і композитор якого – Єлизавета Авочарова. Зазвичай спектаклі такого рівня готуються протягом навчального року. А цей мюзикл було підготовлено всього за 4 місяці, причому, найбільш навантажений репетиціями був лише останній канікулярний місяць червень.

Чому так швидко у них склався довий спектакль, при чому, що співали на сцені не вокалісти, а інструменталісти, ‑ дивується навіть перший заступник директора ХССМШі Тамара Сенченкова (доречі, автор поетичних текстів цього мюзилу!). Можливо, діти «хотіли у казку». Можливо, чари доброї феї Авочарової («нашої Лізочки» ‑ почула, як звуть її діти поза очі) так гарно на них впливали. Можливо, захоплення цим спектаклем їхніх батьків, котрі створювали костюми і декорації, наспівували улюблені мелодії зі спектаклю, і разом зі своїми дітьми потрапляли у казку, теж сприяло успіху. А, можливо, вони просто талановиті – наші діти; і як тільки для них розумні і талановиті дорослі створюють умови Творчості, Самовираження і Свободи – вони розквітають як рослини на доглянутій клумбі.

Після спектаклю мені пощастило поговорити з прекрасним юнаком – вихованцем ХССМШі, Харківського музичного училища ім. Б. Н. Лятошинського, а тепер студентом Харківського університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Олексієм Коноровим, який грав роль батька у цьому мюзиклі, а також був автором сценарію, педагогом по вокалу і хореографом: «Для мене цей спектакль – велика подія. По-перше, я зумів повернутися до дитинства, а це дуже для мене важливо, бо моя доля склалася так, що у 16 років я був змушений стати дорослим; по-друге, я спробував себе у роботі з дітьми і зрозумів, що це буде одним із головних напрямів моєї діяльності; а, по-третє, ‑ я просто відчув себе щасливим!»

Ми всі, хто був на спектаклі, відчули себе щасливими, бо потрапили у дитинство – джерельно чисте, щире і добре. Хочеться подякувати за ці надзвичайно важливі для нас почуття усьому великому колективу, який працював над спектаклем, і його натхненниці – Єлизаветі Євгенівні Авочровій.

Спектакль відбувся не на незайманому місці. Це результат наполегливої десятирічної праці «Театру пісні» Єлизавети Авочарової. «А тепер, ‑ всміхнулася своєю по-дитячому  наївною усмішкою ця талановита жінка, ‑  кожного  року по мюзиклу.

 

 

Тетяна Казакова,

фото Анфіси Сметаніної

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]