Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадські слухання
2017-10-04

У приміщенні Миргородської районної державної лікарні ветеринарної медицини пройшли громадські слухання на тему: "Можливість забою тварин, що утримуються в особистих підсобних господарствах населення, на  бойнях, які знаходяться під державним контролем".

На слуханні були присутні суб’єкти господарювання, що займаються вирощуванням та забоєм тварин в Миргородському районі та м. Миргород, а також представники міської та районної влади, начальники міської та районної державної лікарні ветмедицини. 

Було обговорено можливий перехід від подвірного забою тварин до забою на бійнях, які будуть знаходитись під державним контролем. Начальник Миргородського міськрайонного управління Ігор Толстіков запропонував взяти приміщення під бійню в оренду, і довів до відома присутніх, що в с. Петрівці та на території м. Миргород є приміщення, які можливо облаштувати під типову бійню.

В свою чергу суб’єкти господарювання, що займаються вирощуванням та забоєм тварин в Миргородському районі та м. Миргород наполягали на продовжені подвірного забою.

Після обговорення даного питання учасники слухання зупинились на наступних пропозиціях: продовжувати подвірний забій, а в разі його відміни, взяти в оренду приміщення і облаштувати його під типову бійню.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]