Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні теми виконавчого комітету
2021-02-17

17 лютого міський голова Сергій Соломаха провів плановий виконком. До порядку денного було винесено такі питання: Про підсумки виконання міського бюджету за 2020 рік; Про заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території Миргородської міської територіальної громади; Про підсумки роботи Інспекції з благоустрою відділу житлово-комунального господарства міської ради за 2020 рік та перспективи розвитку в Миргородській міській територіальній громаді на 2021 рік. Поточні питання передбачали ухвалення рішень з питань діяльності служби у справах дітей, споживчого ринку та підприємництва, архітектури, роботи виконавчого комітету.

Щодо підсумків виконання бюджету2020 року, то за інформацією начальника фінансового управління Сергій Скляра, до міського бюджету надійшло майже 326,5 млн.грн. Виконання бюджету минулого року становить 97,3%. Невиконання відбулося через ситуацію з пандемією коронавірусу. Невиконання планових показників спричинено запровадженням карантинних заходів з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби, загальним погіршенням економічної ситуації, суттєвим зменшенням ділової активності підприємців, тимчасовим закриттям закладів торгівлі та сфери обслуговування на період карантину. Разом із тим, зарплату та енергоносії  було профінансовано. Заслухавши детальну інформацію про надходження та видатки, інформацію взяли до відома та погодили на затвердження сесією.

     По другому питанню про заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території Миргородської міської територіальної громади тривала жвава дискусія. Члени виконавчого комітету ініціювали залучення спонсорських коштів на модернізацію відділень галузі охорони здоров'я, а також наголошували на необхідному контролі за будівельними роботами на об'єктах медицини. У своєму виступі начальник відділу охорони здоров'я також повідомив, що в рамках Національного проєкту «Велике будівництво» в 2020 році була зроблена проєктно-кошторисна документація по об`єкту «Реконструкція частини головного лікувального корпусу під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги комунального некомерційного підприємства «Миргородська центральна районна лікаря» Миргородської районної ради по вул. Гоголя, 172 в м. Миргород, Полтавської області». Вартість реконструкції складає 48, 1 млн.грн. Проєктом передбачена реконструкція та перепланування частини (тепер уже міської лікарні інтенсивного лікування) відповідно до специфіки  відділення невідкладної медичної допомоги частини першого та другого поверхів з будівництвом двох нових вхідних груп для в`їзду машин швидкої допомоги та встановленням такого обладнання як КТ, МРТ, ангіограф та рентгенологічний комплекс.

 Третє питання стосувалося роботи Інспекції з благоустрою відділу житлово-комунального господарства Миргородської міської ради за 2020 рік та перспективи розвитку в громаді на 2021 рік. Про підсумки роботи проінформував начальник Володимир Поцяпун, деталізувавши по напрямках. Зокрема, комунальним службам міста вручено 292 приписи, у яких запропоновано до виконання 642 заходів. Нині, коли територія обслуговування інспекції з благоустрою збільшилася, було перерозподілено територію обслуговування за інспекторським складом та розроблено нові правила благоустрою, які буде винесено на громадське обговорення.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]