Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні теми 11-ї сесії Миргородської міської ради
2021-11-01

29 жовтня на 11-й сесії Миргородської міської ради затвердили  підсумки виконання бюджету Миргородської міської територіальної громади за 9-ть місяців 2021 року.  За звітний період до бюджету громади всього надійшло 368 903,3 тис. грн., що становить 101,9 % до плану. За 9 місяців бюджет громади (без врахування міжбюджетних трансфертів) отримав 252 946,2 тис. грн., що більше планових показників на відповідний період на 7 783,5 тис. грн., виконання дохідної частини становить 103,2 %.  

У зв’язку із  перевиконанням бюджетних показників депутати підтримали внесення змін до бюджету Миргородської міської територіальної громади на 2021 рік. Було перерозподілено 14,8 млн.грн. відповідно до звернень головних розпорядників бюджетних коштів.Також на сесії, яку вів міський голова Сергій Соломаха, було затверджено низку цільових програм. Зокрема,  Програма цифрового розвитку Миргородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки передбачає упровадження низки ІТ-ініціатив: розробка нового сайту Миргородської міської територіальної громади та мобільного додатку до нього, створення "Порталу мешканця" (впровадження електронних послуг та сервісів, які надаються онлайн), створення інтерактивного інвестиційного порталу громади з перекладом на англійську мову, впровадження програмного забезпечення з ведення реєстру територіальної громади, інформації про суб’єктів речових прав на нерухоме майно та погосподарський облік. Для реалізації Стратегія сталого розвитку Миргородського субрегіону було затверджено Маркетингову стратегію громади.  Підтримали депутати і  Комплексну програму розвитку освіти Миргородської міської територіальної громади на 2022-2024  роки.  Як пояснила головна освітняка гпромади Тетяна колибльнік, низка заходів, передбачених попередньою Програмою розвитку освіти міської територіальної громади на 2021 рік, потребує продовження реалізації, зокрема в питаннях підтримки обдарованих і талановитих дітей та учнівської молоді, розв’язання комплексу завдань щодо відзначення та заохочення творчої праці вчителів, забезпечення безкоштовного підвезення учнів із відділених мікрорайонів та за програмою «Шкільний автобус» дітей сільської місцевості, матеріально-технічного та методичного забезпечення контролю за дотриманням безпечних умов організації навчально-виховного процесу в закладах і установах освіти, оптимізація мережі закладів загальної середньої освіти,    в першу чергу  –  8 освітніх закладів сільської місцевості. У 2021-2022 навчальному році в  міській об’єднаній  територіальній громаді функціонує 15 закладів загальної середньої освіти.

Низка ухвалених сесійних рішень стосувалася  врегулювання питань у сфері земельного законодавства. Дискусійно розглядали питання про прийняття до комунальної власності газопроводів-вводів та безоплатну передачу у власність для ремонту та обслуговування Акціонерного товариства оператора газорозподільчої системи «Полтавагаз», про прийняття до комунальної власності об'єктів електромережі та безоплатну передачу у власність для ремонту та обслуговування Акціонерного товариства «Полтаваобленерго». Втім, після жвавого обговорення, депутати все ж підтримали дані рішення. А от щодо питання про утворення старостинських округів Миргородської міської територіальної громади,  спільного рішення не було знайдено.  У "різному" було заслухано виступи, повідомлення і пропозиції  депутатів.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]