Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання засідання виконавчого комітету
2020-01-21

21 січня міський голова Сергій Соломаха провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд засідання було внесено такі питання: про підсумки роботи управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю міської ради за 2019 рік; про підсумки роботи відділу "Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради" за минулий рік; поточні питання.

Про підсумки роботи управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю міської ради за 2019 рік інформувала заступник начальника управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю Оксана Бессонова. У звітному році укладено 14 договорів про пайову участь у розвитку інфраструктури на суму 1 393 810,70 грн. На договірних засадах залучено кошти фізичних та юридичних осіб до створення об'єктів благоустрою (зокрема облаштування тротуарною плиткою частини тротуару у центральній частині міста). За напрямом містобудівна діяльність видано 27 містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єктів  будівництва. Введено в дію 8813 кв.м житла, у т.ч. багатоквартирних будинків – 4093 кв.м, зокрема: 9 - поверховий 63-квартирний  житловий будинок  ТОВ "Лубнижитлобуд 2010" по вул. Д.Апостола, 19 та 7-квартирний житловий будинок по пров. Різницькому, 15 Шерстюкової В.В. На сьогодні житлове будівництво в м. Миргороді фінансується за рахунок власних коштів підприємств, суб’єктів господарської діяльності та коштів індивідуальних забудовників. У 2019 році  до бюджету міста надійшло 513 861,92 грн.за користування місць  для розміщення реклами.

Для покращення поінформованості мешканців та гостей міста, забезпечення благоустрою, упорядкування територій в м. Миргороді торік в рамках виконання Міської програми, затвердженої рішенням тридцять п’ятої сесії Миргородської міської ради сьомого скликання від 28.02.2018р. № 47, продовжено встановлення інформаційних табличок єдиного дизайну на зупинках громадського транспорту комунальної власності міста та вказівників із зазначенням назви вулиці – встановлені таблички в єдиному дизайні на маршрутах за напрямками: Дитяча поліклініка, Стадня, Личанка, Дранки, Лісок на зупинках громадського транспорту, що належать до комунальної власності територіальної громади, покажчики руху по центральних вулицях Гоголя, Залізнична, Шляхова, Старосвітська, Боровиковського, Тичини, Озерна, Полтавська, Гурамішвілі, Котляревського, Єрківська, Личанська, Козацька, Київська, Довге Озеро. В 2019 році під час виконання реконструкції тротуару на розі вул. Гоголя та Старосвітської, Я.Усика, парної сторони вул. Гоголя в районі військової частини, по вул. Малоліщанській, обладнано тротуарні доріжки понижувальними бордюрами та тактильною плиткою. На пішохідних переходах, в районах дитячих навчальних закладів та перехрестях встановлено 21 світлофор жовтого мигаючого сигналу з додатковим підсвіченням у нічний час.

Також було проаналізовано діяльність у сфері розміщення малих архітектурних форм та тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, у сфері державного архітектурно-будівельного контролю, по забезпеченню діяльності органу місцевого самоврядування та його виконавчого комітету, по взаємодії з іншими органами виконавчої влади та суб'єктами господарювання.

Друге питання виконкому стосувалося роботи відділу "Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради" за 2019 рік. Керівник відділу Оксана Рудченко розповіла, що Центр надає понад 170 адміністративних послуг, з них 113 послуг, які надаються відділами та управліннями міської ради, 48 послуг -органами виконавчої влади, 10 - послуги районної державної адміністрації.

За рік до відділу подано 28 323 заяви на отримання адміністративних послуг. З  різних питань за консультаціями звернулися 43275 громадян. З 2018 року Центром проводиться реєстрація звернень громадян. Всього в 2019 році зареєстровано 1 040 звернень.

За витяги Державного земельного кадастру про земельні ділянки до місцевого бюджету надійшло 141 962,00 грн. Також надходять кошти за платні адміністративні послуги заяви яких подаються через ЦНАП, а саме:

  • відділів та управлінь міської ради:
  • відділу реєстрації прав на нерухоме майно,
  • відділу реєстрацій місця проживання громадян,
  • відділу реєстрації юридичних та фізичних осіб підприємців;
  • суб'єктів надання адміністративних послуг:
  • відділу у Миргородському районі Головного Управління Держгеокадастру у Полтавській області,
  • Миргородського МРВ УДМС України в Полтавській області,
  • Головного територіальне управління юстиції у Полтавській області,
  • Миргородського міськрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Плата за деякі адміністративні послуги справляється в державний бюджет, а саме: надання інформаційної довідки з реєстру прав на нерухоме майно. За рік надано 1 979 довідок на суму 98 950,00 грн. В кінці року спостерігалася тенденція збільшення кількості заявників по даному виду послуг. Послуга користується попитом серед військовослужбовців та членів їх сімей.

У 2019 році в повному обсязі запрацював електронний сервіс Державного земельного кадастру. Протягом року електронною реєстрацією скористалося 911 громадян.

У Центрі встановлено обладнання для оформлення та видачі біометричних закордонних паспортів громадянам України та паспортів громадян України у вигляді ІD-картки. За звітний період за послугою звернулися 2 362 громадян.

У ЦНАПі забезпечено умови для осіб з фізичними можливостями та осіб з малолітніми дітьми. Збудовано пандус, облаштовано туалетну кімнату, для матерів з немовлятами встановлено пеленальний столик. У 2018 році ЦНАП став учасником І Фази впровадження Програми "U-LEAD з Європою", в 2019 почалася його реалізація. Проєктом встановлено нові меблі, комп’ютерну техніку, стелажі для архівної кімнати, встановлено електронну чергу.  В 2019 році Центр отримав 2 нагороди в обласному конкурсі в номінаціях “Кращий центр надання адміністративних послуг” та "Кращий адміністратор" в рамках Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Полтавській області.

Також на засіданні було розглянуто та ухвалено відповідні рішення з поточних питань.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]