Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання планового виконавчого комітету
2022-11-10

На засіданні планового виконавчого комітету, що відбувся 9 листопада, розглянули підсумки виконання бюджету громади за 9 місяців цього  року та низку поточних питань. Перед початком засідання міський голова Сергій Соломаха вручив подяки Миргородської міської ради освітянам, які були задіяні в організації та проведенні  мультипредметного тесту. Нагадаємо, що у двох навчальних закладах нашого міста тестування було організовано та проведено на високому рівні. Про це наголосили в Харківському регіональному центрі оцінювання якості.

Далі начальник фінансового управління Сергій Скляр детально проінформував про виконання бюджету громади за 9 місяців, зазначивши, що за звітний період бюджет громади (без врахування міжбюджетних трансфертів) отримав 339 642,6 тис грн., виконання дохідної частини становить 106,5%.

Щодо видаткової частини бюджету територіальної громади, то вона, за словами доповідача, виконується відповідно до наявних фінансових ресурсів у межах зареєстрованих бюджетних зобов’язань з урахуванням воєнного сьогодення. 

Підбиваючи підсумки заслуханої інформації, міський голова Сергій Соломаха зазначив, що  попри те, що бюджет виконується, ситуація нині дуже складна і  наголосив на важливості сплати податків, за рахунок яких живе вся громада.

Інші рішення, які ухвалили на засіданні, стосувалися роботи відділу "Служба у справах дітей, відділу підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу, управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю, а також діяльності виконавчого комітету.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]