Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ГО "Передвижник" - партнер проекту Британської ради в Україні "Активні громадяни"
2015-05-27

У залі засідань  під головуванням заступника міського голови Антоніни Нікітченко відбувся круглий стіл "Активні громадяни - активна молодь". Головними учасниками зібрання  стали активісти міської громадської організації "Передвижник". ГО "Передвижник" стала єдиним учасником і переможцем з Полтавської області проекту для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку «Активні Громадяни» від Британської Ради в Україні. 

Миргородська ГО "Передвижник" – відносно молоде об'єднання однодумців, які гучно заявили про себе під час організації в минулому році артфестивалю в  Миргороді "Просто неба". Молодіжне інтелектуальне дозвілля  планують провести і в цьому році. Нині активісти готують захід та шукають помічників і меценатів. Крім організаційних питань фестивалю, вони планують проводити  тренінги та майстер-класи з фасилітації програми «Активні громадяни» в Україні від Британської ради. Громадська організація " Передвижник" стала єдиним учасником і переможцем з Полтавської області такого проекту для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку «Активні Громадяни»,-  розповів голова ГО "Передвижник" Андрій Цибульський.  Тепер вони мають повноваження і бажання, щоб зробити новий виток громадської свідомості і активності в Молоді Миргорода.

Повернувшись із семінару-тренінгу з європейськими сертифікатами, молоді передвижники переклали презентаційний відео ролик проекту "Активні громадяни" українською, тож  тепер його зрозуміють навіть ті, для кого англійська мова дається важко. Нині передвижники шукають  молодь, щоби  долучити її  європейської громадської ініціативи, брати участь у нових проектах та отримувати кошти для їх реалізації. Вони також сподіваються, що на проведення цьогорічного фестивалю вдасться залучити фінансову допомогу від Британської ради в Україні.

Під час круглого столу активісти громадської організації " Передвижник"  поділися враженнями від участі у семінарі та повідомили, що уже в червні вони планують провести семінари-тренінги та майстер-класи для всіх охочих стати більш дієвими та  успішними молодими людьми.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]