Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Глава держави створює Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові
2021-02-26

Міський голова Сергій Соломаха у складі делегації Полтавської області взяв участь у засіданні Ради розвитку громад та територій у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30», що відбулася 25 лютого. Президент України Володимир Зеленський разом з представниками влади різних рівнів обговорили суспільно-політичні і соціально-економічні процеси, що відбуваються в державі на регіональному рівні. Під час Ради розвитку громад та територій було презентовано Конгрес місцевих і регіональних влад при Президентові України, першим завданням якого стане розробка Муніципального кодексу України.

 

 Президент України Володимир Зеленський оголосив про створення Конгресу місцевих та регіональних влад, який має сприяти встановленню якісно нових відносин між центральною та місцевою владою.

«Відносини між центром та громадами мають стати абсолютно новими, я б сказав – якісно новими. Вони повинні бути конструктивними, прозорими та дієвими. Задля цього ми створюємо Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. Він стане майданчиком для діалогу та рішень», – сказав Глава держави під час виступу на засіданні Ради розвитку громад та територій у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30».

Президент зазначив, що у Конгресу місцевих та регіональних влад буде свій постійно діючий офіс, і його робота має бути максимально ефективною, а не лише «на папері».За словами Володимира Зеленського, першим глобальним питанням, на якому слід зосередитись новому органу, має стати підготовка Муніципального кодексу України.

 «Є різні бачення, різні моделі цього документа. Думаю, що вам вдасться розробити кодекс, який сприятиме не лише розвитку окремих регіонів, але й зміцненню унітарної, неподільної України», – сказав Глава держави.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]