Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Футбольний арбітр з Миргорода буде обслуговувати гру кваліфікації чемпіонату Європи
2015-09-03

4 вересня у Піреї (Греція) відбудеться матч континентальної першості 2016 року між національними збірними командами Греції та Фінляндії. Наш земляк Олександр Корнійко  буде у складі асистентів футбольного поєдинку.

Комітет арбітрів УЄФА доручив бригаді арбітрів на чолі з Сергієм Бойком провести відбіркову зустріч континентальної першості 2016 року між національними збірними командами Греції та Фінляндії, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Матч відбудеться 4 вересня о 21:45 за місцевим часом у Піреї (Греція). Комітет арбітрів УЄФА доручив бригаді арбітрів на чолі з Сергієм Бойком провести відбіркову зустріч континентальної першості 2016 року між національними збірними командами Греції та Фінляндії, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Допомагатимуть Сергію Бойку асистенти Олександр Корнійко та Наталія Рачинська. Анатолій Жабченко та Сергій Березка візьмуть участь у цій грі у якості додаткових асистентів арбітра. Четвертий арбітр – Сергій Беккер. Спостерігач арбітражу – Паулюс Малжинскас (Литва).

За матеріалами сайту: http://www.unian.ua/sport/1117569-ukrajinskiy-futbolniy-arbitr-boyko-otrimav-priznachennya-na-match-kvalifikatsiji-evro-2016.html

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]