Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Форум енергоефективного партнерства
2015-05-28

В Україні немає іншої альтернативи, ніж об'єднатися, провести широкомасштабну термомодернізацію та впровадити енергоефективні заходи. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час виступу на Форумі енергоефективного партнерства 22 травня 2015 р. в м. Києві. Участь у форумі взяла і делегація з Полтавської області, яку очолював голова ОДА Валерій Головко. Місто Миргород представляв міський голова Сергій Соломаха та голова ЖБК "Миргород" Олександр Залєський.

На форумі було обговорено питання енергетичної безпеки України, державної підтримки на впровадження енергоефективних заходів, умов кредитування банками заходів з енергозбереження. Як повідомив Геннадій Зубко, Уряд виділив 345 млн. грн. для компенсації тіла кредиту на утеплення.

Форум енергоефективного партнерства це один із дієвих інструментів налагодження співпраці з регіонами, - повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та закликав представників областей України працювати разом у цьому напрямку. "Сьогодні одним з головних завдань Агентства є залучення місцевих бюджетів до співфінансування державних програм з енергоефективності, а саме відшкодування відсотків за наданими кредитами на утеплення житла. Захід, який зібрав у цій залі понад 350 представників з різних областей України, покликаний сприяти вирішенню цього питання".

Одним з ключових моментів Форуму стало підписання з тринадцятьма областями чотирьохсторонніх Меморандумів про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків між Держенергоефективності та обласними державними адміністраціями, обласними радами та головами міст-обласних центрів.

Довідково:

Форум Енергоефективного партнерства організовано Держенергоефективності спільно з Мінрегіонбудом за підтримки Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Проекту Міжнародної фінансової корпорації (IFC) «Енергоефективність у житловому секторі в Україні», Проект «Створення енергетичних агентств в Україні», що реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням Федерального міністерства довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMUB), Проект Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Енергоефективність у громадах».

  •                                    Докладніше  читайте на сайті   http://saee.gov.ua
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]