Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитяче свято в "Промисловому"
2019-07-30

Навчально–розважальний захід з дітьми проведений в приватному секторі мікрорайону «Промисловий». Сюди долучалися вулиці Багачанська, Депутатська, Робітнича, Промислова, провулки Багачанський, Робітничий та Микиші. Організаторами виступили Рада мікрорайону та вуличні комітети за активної участі самих дітей. В програмі заходу було декламування віршів, виконання пісень, вправи на розвиток інтелекту та спортивні розваги.

Душевно виконала вірші Т. Шевченка Даша Біба. Порадували присутніх Володя Балюк, під акомпанемент гітари якого сестричка Аня виконала пісню, а потім під мелодію «циганочки» пішла в танок маленька Яночка Крук. До речі, вона зі своєю активністю набрала найбільше призів. Приємно було спостерігати, як старші діти долучають до виховних процесів своїх менших братиків і сестричок.

Обмеження в часі при проведенні заходу не було, тому одне із завдань для дітей було спільно намалювати плакат на тему «Моя Батьківщина – Україна!» Голова вуличного комітету Дмитро Терещенко разом з Миколою Гончаренком приготували на мангалі запечену картоплю із салом.

Рада мікрорайону «Промисловий» та вуличні комітети висловлюють щиру подяку керівнику ТОВ «Агро – 2012» Олександру Савіську, який долучився до заходу та придбав морозиво для дітей.

Надвечір, при кольорових вогниках та ритмічній мелодії, відбулась ще й дискотека для малечі.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]