Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дострокові вибори в Верховну Раду: стартував процес зміни місця голосування
2019-05-28

На 21 липня призначено позачергові вибори до Верховної Ради. З 24 травня в Україні розпочалася виборча кампанія з позачергових виборів народних депутатів. Виборці, які потребують тимчасової зміни місця голосування на парламентських виборах, мають зробити це до 15 липня включно, - повідомили в Центральній виборчій комісії.

Для виборців, виборча адреса яких на тимчасово окупованій території, достатньо лише паспорта з відповідною реєстрацією. Всім іншим громадянам доведеться додати документи, які підтвердять їх перебування в день голосування в тому місці, де вони хочуть проголосувати.

Більше інформації про те, як змінити місце голосування, виборці можуть дізнатися за посиланням https://www.drv.gov.ua. або завітавши до відділів ведення реєстру виборців.

Відповідно до пропорційної системи виборці під час голосування отримають два бюлетені - для голосування у загальнодержавному багатомандатному та одномандатному виборчих округах. "Тому якщо будете перебувати за межами свого округу, ви зможете проголосувати лише у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі", -  пояснили в ЦВК.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]