Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дорогі миргородці та гості нашого міста
2015-01-01

Щиро вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ще з дитинства Новорічні свята стали для кожного з нас символом тепла та радості, чарівності та здійснення бажань. У ці святкові дні кожен загадує найзаповітнішу мрію та вірить у її здійснення. Найвища ж магія Новорічних свят у тому, що кожен окремо й у той же час всі разом ми підбиваємо підсумки року, що минає, та визначаємо плани на майбутнє.

2014-й рік був насичений подіями. Він подарував нам радість і сум, віру в майбутнє країни та біль від втрат, нові зустрічі й відкриття, бажання набувати нового професійного досвіду та розвивати наше місто-курорт. У цей непростий час усім потрібні мудрість і терпіння, взаємоповага та впевненість у кращому майбутньому. Переконаний, що завдяки нашій спільній відповідальності, практичному досвіду ми й надалі будемо успішно реалізовувати всі творчі плани й задуми в ім’я нашої громади.

Традиційно Новий рік — це надія на краще. Сподіваюся, що в Новому 2015 році здійсняться всі наші плани та задуми, будуть втілені в життя всі ті справи, фундамент яких заклали у році, що минає.

Зустрічаючи Новий 2015 рік, скажіть найтепліші слова своїм рідним та близьким, загадайте найзаповітніші бажання та підтримайте тих, хто цього найбільше потребує. Нехай Новий рік принесе кожному гармонію та благополуччя, любов та успіх. Нехай кожне бажання, загадане в Новорічну та Різдвяну ніч, неодмінно здійсниться. Здоров’я, родинного тепла, добра і миру усім нам!

 

З Новим роком, Різдвом Христовим!

 

Із повагою міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]