Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Допоможемо у виданні книги «Солдати Перемоги Миргородщини»!
2015-06-02

Авторським колективом Ради Миргородської міської організації ветеранів України зібрані та підготовлені матеріали для  друку книги про фронтовиків Миргородщини, що присвячена 70-й річниці Великої Перемоги. Видання книги – це данина незгасимої пам’яті про тих, хто загинув на полі бою за честь, свободу і незалежність Батьківщини, про тих, хто повернувся живим додому, пройшов фронтовими дорогами від Волги до Берліну та приніс нам такий довгоочікуваний мир. Якщо Вам дорога пам'ять про своїх героїчних нащадків, про воїнів Великої  Вітчизняної війни, просимо Вас надати посильну фінансову допомогу у виданні книги  «Солдати Перемоги Миргородщини», яка займе достойне місце в сім’ї кожного фронтовика нашого краю, їх близьких та рідних.

Для нас Перемога це: символ  величі українського народу, це данина честі і поваги нашим батькам, дідам і прадідам, це день пам’яті і скорботи тих, хто не повернувся з війни.            Україна була в епіцентрі жорстоких воєнних дій, що не обминули жодного міста,  села, жодної родини. Понад 30 тисяч наших земляків-миргородців воювали на фронтах війни з них 10 тисяч загинули - а це кожний третій, кожний другий став інвалідом, більше 5 тисяч наших земляків пропало безвісти.    

Кров’ю і потом наших земляків скроплені волзькі береги і дніпровські кручі, благодатні Полтавські поля і землі країн Європи. В братських та безіменних могилах, під берізками і кленами, серед широких степів поховані наші земляки, які поклали своє життя на Олтар Перемоги. Гордістю для всіх нас є славні імена 24 Героїв Радянського Союзу, які народилися, служили, або проживали на Миргородщині, трьох повних кавалерів ордена солдатської «Слави» та  одного земляка, що нагороджений чотирма  медалями “За відвагу”. Всі ветерани-земляки Великої Вітчизняної війни нагороджені орденами та медалями. Честь їм і слава!                                     У кожному сімейному альбомі є фотографії Ваших дідів та  батьків, що є символом вічної пам’яті про живих та тих хто віддав своє життя за майбутнє поколінь в ті криваві роки, помер від  фронтових ран, отриманих в часи найжорстокішої війни 20 століття.  Вони своїм безсмертним подвигом дали нам можливість щасливо жити, вчитися і працювати, виховувати дітей, вирощувати хліб, радіти сонцю.   

Видання книги – це данина незгасимої пам’яті про тих, хто загинув на полі бою за честь, свободу і незалежність Батьківщини, про тих, хто повернувся живим додому, пройшов фронтовими дорогами від Волги до Берліну та приніс нам такий довгоочікуваний мир.                     

                Якщо Вам дорога пам'ять про своїх героїчних нащадків, про воїнів Великої  Вітчизняної війни,  просимо Вас надати посильну фінансову допомогу у виданні книги  «Солдати Перемоги Миргородщини», яка займе достойне місце в сім’ї кожного фронтовика нашого краю, їх близьких та рідних.

Кошти просимо перерахувати за такими реквізитами:

Миргородська спілка «Закон служить людині»

КБ ПРУ «Приватбанк», р/р 26009060723895, МФО 331401, код ЄДРПОУ – 33172105

Голова Миргородської міської

організації ветеранів України    Василь Вертелецький

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Вакансія

Оголошено конкурс на посаду директора закладу дошкільної освіти №10 «Веселка»

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]