Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Допомога переселенцям від Червоного Хреста
2015-03-06

У Миргороді розпочався сьомий  благодійний проект по допомозі переселенцям із зони АТО. Черговий транш гуманітарної допомоги надала благодійна міжнародна організація Червоного Хреста Китаю. Гуманітарну допомогу видають у центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

За словами спеціалісту центру Вікторії Максимової, до  Миргорода продовжують приїжджати сім'ї  зі східних областей України. Серед них багато багатодітних родин, одиноких матерів з дітьми, сімей, де є діти чи дорослі з обмеженими можливостями. Саме таким сім'ям МЦССДМ надає допомогу в першу чергу. Для цього Центр налагоджує стосунки з неурядовими організаціями та фондами. У рамках такої співпраці починає свою дію сьомий проект, який проходить за підтримки і партнерства Китайського Червоного Хреста.

Як повідомила голова Миргородської міськрайонної організації Червоного Хреста Олена Мальцева, з цієї благодійної програми донори визначили категорії громадян, які мають право отримати допомогу. Це інваліди, багатодітні та неповні сім'ї, вагітні жінки, діти-сироти, люди похилого віку та інші незахищені категорії громадян, які прибули з прифронтових зон. Ці люди залишилися ні з чим і потребують допомоги. У набори входять посуд, миючі засоби, сухі суміші для приготування їжі, памперси та грошові сертифікати.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]