Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До відома внутрішньо переміщених осіб
2019-08-08

Відповідно до повідомлення директора департаменту інформаційних систем та електронних реєстрів Пенсійного фонду України О. Малецького, АТ «Ощадбанк» спільно з Пенсійним фондом України  започатковано автоматичний перевипуск ЕПП, термін дії яких в частині пенсійного посвідчення (далі — ПП) спливає. Процес перевипуску буде забезпечено з подальшим смс-інформуванням пенсіонера про необхідність  отримання нового ЕПП у відділенні банку, вказаному ним в заяві на оформлення первинного ЕПП.

Процес перевипуску ЕПП  також можливий при особистому зверненні  власника ЕПП до будь-якого відділення банку в межах одного регіонального управління по відношенню до відділення, в якому відкритий рахунок для виплати пенсії.

У випадку потреби у перевипуску ЕПП у зв'язку з необхідністю внесення змін в частині ПП, наприклад, зміну персональних даних, виду пенсії тощо, таке переоформлення здійснюється в загальному порядку за зверненням до територіального органу Пенсійного фонду України  за місцем перебування особи на обліку.

При отриманні нового ЕПП старе ЕПП вилучається банком та знищується відповідно до чинних процедур.

Додатково повідомляємо, що Пенсійним фондом України згідно наказу від 01.08.2019 №94, розпочати смс-інформування пенсіонерів, у яких закінчується термін дії ПП, про автоматичний перевипуск ЕПП 

 

                               Миргородський відділ обслуговування громадян

               управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Полтавській області

                        

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]