Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги виборців!
2015-09-29

25 жовтня 2015 року відбудуться вибори депутатів місцевих рад та міських голів. Відділ ведення Державного реєстру виборців звертається до місцевих жителів з пропозицією перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі з метою виявлення та усунення можливих невідповідностей та неточностей у записах.

Бажаючі проголосувати на дому повинні після 9-го жовтня, але не пізніше 23-го жовтня, звернутися відповідно до своєї виборчої дільниці із заявою та довідкою медичної установи про стан здоров’я. У разі наявності у виборця відмітки про постійну нездатність самостійно пересуватися ніяких документів подавати не потрібно. Про наявність такої відмітки можна довідатись у відділі ведення Державного реєстру виборців.

Відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Миргородської міської ради розташований у приміщенні Миргородської міської ради за адресою вул. Незалежності, 17, каб. № 12. Відділ працює без вихідних з 08.00 до 17.00, обід з 12.00 до 13.00 год. Тел: 5-61-68.

Міська виборча комісія знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 107. Телефон (05355) 5-50-79

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]