Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До річниці виведення військ з Афганістану
2015-02-16

Щороку 15 лютого, в день виводу радянських військ із Афганістану, біля пам’ятників воїнам-інтернаціоналістам збирається громадськість, до їх підніжжя лягають квіти. Ми віддаємо шану тим, хто без вагань підкорився наказу і мужньо ніс солдатську службу в чужій країні.

Наш святий обов’язок – ніколи не забувати земляків, які загинули в Афганістані, гідно вшановувати тих, хто повернувся додому, рухатися далі на шляху мирної розбудови незалежності нашої країни й вчити молодь правді життя. З нагоди 26-ї річниці виведення військ з Афганістану члени Миргородської спілки ветеранів зібралися на звітну конференцію. Розпочали захід із вшанування хвилиною мовчання тих, хто загинув в тій війні, яка тривала 9 років.  Звертаючись до присутніх, міський голова Сергій Соломаха  подякував воїнам-інтернаціоналістам за активну громадську діяльність. Значну роботу афганці проводять у плані патріотичного виховання молоді,  передаючи молоді досвід чужої війни війни. А це для нашої майбутньої перемоги  має неабияке значення.  Ветерани спілки висловлювали надію на те, що війна, яка нині триває в Україні, закінчиться якнайскоріше, що агресор дотримається вимог «Мінських угод».  На засіданні  було  обговорено організаційні питання  в діяльності спілки та завршення будівництва нового памятника воїнам- інтернаціоналістам.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]