Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До 208-ї річниці від дня народження Миколи Гоголя
2017-03-31

До 208-ї річниці від дня народження Миколи Гоголя біля його пам’ятника у центрі Миргорода відбувся тематичний захід. У загальноміському святі взяли участь представники влади і громадськості. Учасники заходу вшанували пам’ять свого земляка, який прославив Миргород на увесь світ, декламуванням поезії. Переможці міського конкурсу «Молоді літератори Миргорода-2017» та члени літературного об'єднання "ДіЄслово" поділилися своєю творчістю із широким загалом.

Головний персонаж свята Микола Гоголь, роль якого виконав Микола Кисліченко, подякував миргородцям за збереження та вшанування пам’яті класика світової літератури. Історія рідної України була для нього одним з найулюбленіших досліджень і захоплень. Саме ці дослідження підштовхнули його на написання епічної повісті «Тарас Бульба». Вона була вперше опублікована в збірці «Миргород», - розповіла учасникам зібрання науковий співробітник краєзнавчого музею Тетяна Фесенко.

Напередодні річниці від дня народження нашого славетного земляка Миколи Гоголя - миргородці та гості нашого міста можуть поглянути на його творчість очима студентів художньо-промислового коледжу. Виставка під назвою "Мій Гоголь" діє в Літературно-меморіальному музеї Давида Гурамішвілі.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]