Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Для безпеки дитячих розваг
2019-05-27

До 1 червня доручено підприємцям, які надають послуги з атракціонної дитячої техніки, усунути недоліки в роботі. На виконання розпорядження  міського голови  Сергія Соломахи було проведено комісійне обстеження дитячих атракціонів щодо дотримання правил техніки безпеки та санітарних норм. Комісія перевірила обладнання та документацію за адресами: вул. Гоголя (район будинку № 153), вул. Гоголя (район будинку № 146, паркова зона) на вул. Гоголя (район № 12).

Перевірені підприємці здійснюють діяльність на підставі рішень виконавчого комітету про надання в оренду окремого елементу благоустрою комунальної власності для розміщення малих архітектурних форм та тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності  на розміщення дитячих атракціонів в м. Миргороді.

У ході обстеження в суб'єктів господарювання виявлені порушення правил будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки, прострочення терміну дії висновку держаної санітарно-епідеміологічної експертизи на матеріали, з якого виготовлені дитячі атракціони, відсутність своєчасного медичного огляду. Для усунення недоліків  підприємцям встановлено термін - до 01 червня 2019 року, - повідомили у відділі споживчого ринку та підприємництва Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]