Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День знань в Університеті III віку
2021-09-02

01 вересня у відділенні денного перебування  Територіального центру (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради відбулося урочисте відкриття нового навчального року для студентів Університету III віку, які після літніх канікул знову готові поринути в нові знання, нові знайомства та радісне спілкування.

   З вітальним словом до присутніх звернулася директорка Територіального центру Людмила Курдюмова, яка побажала своїм підопічним міцного здоров’я, миру, добробуту, невичерпної енергії та здобуття нових знань і вручила їм солодкі подарунки.  Інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко ознайомила студентів з планом роботи на майбутній навчальний рік та побажала успіхів у навчальному процесі і нових звершень та відкриттів у світі знань.

 Щоб подарувати присутнім тепло та приємні хвилини відпочинку, свято супроводжувалось піснями та гуморесками, які підготували активні талановиті слухачі Університету III віку: Раїса Карюк, Ніна Носова, Любов Мельченко  та Валентин Лесін. На святі вперше прозвучав гімн пенсіонерів, який написала Раїса Карюк.

   Святковий захід закінчився щирими посмішками, бурхливими оплесками та безмежною вдячністю всіх присутніх, повідомили в Терцентрі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]