Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День відкритих дверей для випускників
2019-04-25

У Миргородській міськрайонній філії  Полтавського обласного центру зайнятості відбувся «День відкритих дверей» для випускників Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №5. Основною метою заходу було зорієнтувати учнівську молодь у виборі майбутньої професійної діяльності, ознайомити з актуальними професіями на ринку праці нашого регіону та ознайомити із послугами центру зайнятості.

На початку заходу провідний фахівець Юрій Чухій розповів школярам про те, як центр зайнятості допомагає шукачам роботи, що взагалі таке «ринок праці», ознайомив із функціонально-просторовими секторами, де учні мали можливість розглянути стенди з вакансіями, підібрати роботу за допомогою тач-скрінів. Звернув увагу присутніх і на комплекс соціальних послуг, які надає Державна служба зайнятості. В інформаційному секторі  учні мали можливість ознайомитися із папками з описом професій, отримали інформацію про навчальні заклади, де можна здобути омріяний фах, зокрема, центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості також переглянули паспорти ринкоутворюючих підприємств міста та району, з можливістю подальшого працевлаштування після закінчення навчання.

В другій частині екскурсії центом зайнятості увага учнів акцентувалася на потреби регіонального ринку праці, позитивне ставлення до робітничих професій. В ході заходу школярів було ознайомлено з типами професій, переглянуто 20 анімаційних відеороликів освітнього серіалу «ВИБІР ПРОФЕСІЇ».

В рамках заходу було презентовано присутнім нову Платформу для Онлайн профорієнтаційного консультування та розвитку кар’єри «МОЯ ПРОФЕСІЯ»:консультаційна мережа». Корисною також стала інформація про інтернет-портал з профорієнтації «Моя кар’єра», де молодь зможе пройти ліцензований міжнародний профорієнтаційний тест «Магелано університет» для визначення інтересів, вмінь, навичок та вибору майбутнього напрямку навчання.

Наприкінці заходу, з метою допомогти у виборі майбутньої професії, яка дійсно подобається дітям і до якої у них є схильності, було запропоновано пройти профдіагностичне тестування за опитувальником професійної спрямованості Е. Клімова та Д.Голланда. Після проходження тестування учні отримали індивідуальні консультації та буклети державної служби зайнятості з порадами та рекомендаціями щодо вибору професії.

У дружній атмосфері час пройшов непомітно і всі залишилися задоволені. А саме головне учні отримали чимало корисної інформації, яка в майбутньому допоможе усвідомлено підійти до вибору професії. І хоча більшість з присутніх дітей уже мають певну спрямованість і визначились щодо подальшого вибору професії, не було зайвим отримати поради щодо вдалого професійного вибору.

Березовець О.,

провідний фахівець організації

працевлаштування населення

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]