Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День відкритого врядування та економічного розвитку українських міст
2018-06-19

Міський голова Сергій Соломаха бере участь у Дні відкритого врядування та економічного розвитку українських міст, що відбувається у рамках роботи XIV Українського муніципального форуму, який проводить у Києві Асоціація міст України 18-19 червня  2018 року. Відкрили засідання голова асоціації міст України Віталії Кличко, Прем‘єр-міністр України Володимир Гройсман та Посол Канади в Україні Роман Ващук. Вони, зокрема, говорили про економічний розвиток територіальних громад.

Розробка стратегій розвитку регіонів, які враховували б фундаментальні напрямки реформ в країні і найкращі практики управління територіями, є важливим елементом загального бачення розвитку держави, формує порядок денний діалогу центральної влади та органів місцевого самоврядування, а також відповідає двом складним цілям – створення середовища для економічного росту та правильного конвертування напрацювань економіки в життя людей, - сказав Глава Уряду. На його думку, ключові речі, які очікують люди від влади, передусім влади на місцях, - якісна освіта, медицина, інфраструктура, енергоефективність, розвиток культури.

Протягом Дня відбувається дискусія з питань підтримки економічного розвитку територіальних громад в Україні за участі представників профільних міністертв, АМУ, Федерації канадських муніципалітетів, місцевих та регіональних влад. Учасники обговорюють державну політику стимулювання регіонального та місцевого розвитку,  інструменти електронного урядування тощо.

Під час панельних дискусій представники органів місцевого самоврядування мали змогу обмінятися досвідом у сфері електронного урядування та бюджетної відкритості. Міський голова Сергій Соломаха доповідав на тему "Методологія оцінки прозорості  місцевих бюджетів як інструмент запровадження рішень та практик бюджетної прозорості для органів місцевого самоврядування". Керманич Миргорода розповів про інструменти електронної демократії та забезпечення прозорості, які використовують в  місті.

Також учасникам форуму було презентовано комплексну Методологію оцінки прозорості місцевих бюджетів. За словами експертів, у ній враховано чинне законодавство та міжнародні стандарти, що сприятимуть забезпеченню прозорості публічних фінансів на всіх етапах бюджетного процесу.

День відкритого врядування та економічного розвитку українських міст в рамках ХІІІ Українського муніципального форуму проводиться за підтримки проекту «Партнерство для розвитку міст (ПРОМІС)», який АМУ впроваджує спільно з Федерацією канадських муніципалітетів.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]