Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День села Петрівці
2021-08-29

День села Петрівці 28 серпня відзначили його мешканці та гості. Гучно і весело було того дня у центрі села, яке славиться своїми працьовитими людьми. Зі святом петрівчан від імені Миргородського міського голови вітав його перший заступник Олександр Острянин. Він побажав  всіляких гараздів кожній родині та процвітання селу. Олександр Іванович також вручив Почесні грамоти та Подяки активістам села, подарунки найстаршим та найменшим жителям, молодим сім'ям та  іменинникам. 

З вітннями також завітав на свято член виконавчого комітету Миргородської міської ради, директор ТОВ "АСТАРТА ПРИХОРОЛЛЯ" Павло Кандиба. 

Багато меценатів допомогли з розвагами та солодощами для дітей, польовою кашею та короваями. Безкоштовно працювали дитячі атракціони. Також дітей пригощали солодкою ватою та попкорном.  На святі привітали подарунками від Миргородської міської ради: найстарших та наймолодших жителів, молоді подружжя, подружжя, яке  прожило у сімейному шлюбі 65 років, а також медичний персонал с.Петрівець.

Спонсори привітали іменинників, які народилися 28.08.2021р.,також пригощали всих гостей запашною кашею,варениками,пирогами,кавунами,морозивом.Також наші спонсори подарували діткам незабутні враження: це спускання з гірок,стрибання на батуті ,катання на машинках та пригощання солодкою ватою,попкормом та морозивом.

Меценати свята: Діденко Олег, Бужин Григорій, Чешко Володимир, Мельник Олександр, Гаркавенко Микола, Костенко Наталія, Рекіта Василь, Химич Василь, Вільний Євгеній, Марченко Богдан, Фесенко Руслан, Гаркавенко Валерій, Кшевінський Сергій, Дяченко Олег, Тютюнник Валерій, Самойлович Ростислав, Мороз Євгеній, Супрун Людмила, Збарський Вадим, Корутушенко Юрій, Іващенко Микола, Лєкінін Володимир, Іванов Михайло, Грицовець Валентин, Шпотта Анатолій, Ляшенко Євгеній.

З концертною програмою виступили  місцеві аматори  сільського будинку культури та запрошені артисти.

 

Фоторепортаж

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]