Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День молоді на спортивних майданчиках
2016-07-02

25 червня на волейбольному майданчику міського пляжу відбулися змагання з пляжного волейболу серед жіночих та чоловічих команд присвячені Дню молоді та Дню Конституції України.

І місце у змаганнях серед жінок у напруженій боротьбі з рахунком 2:1 виборола команда «Сонечко» в складі Федченко Марини та Пономаренко Катерини. Другою була команда «Молодь» у складі Пономаренко Альони та Лупашко Ольги.

Не менш напруженими були і змагання серед чоловічих команд. Третє місце здобула команда «Контакт» у складі Федченко Андрія та Шаповала Вадима. У фінальній грі команди «В/ч - 1356» та «Пал Палич» змогли подарувати всім уболівальникам цікаву та майстерну гру. У напруженій боротьбі перемогу святкувала команда «В/ч - 1356» у складі Ксьонза Дмитра та Гирмана Олександра. Другими були Супрун Павло та Бакало Дмитро  команда «Пал Палич».

Також на баскетбольному майданчику гімназії ім. Т.Г.Шевченка відбулися змагання зі стрітболу. У напруженій боротьбі перемогу здобула команда «Швидкі» у складі Параки Сергія, Луценка Артура та Сироти Віталія.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відділу у справах спорту, сім'ї та молоді та центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Особливу подяку хотілося б висловити головному спонсору змагань компанії «Farmasi Україна»  в особі Мацейко Віталіни Олександрівни (директор філії в м. Миргороді та Миргородському районі, vk.com/v.matseyko) за надані призи для нагородження переможців та учасників змагань.

Відділ у справах спорту, сімї та молоді Миргородської міської ради

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]