Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Cвятковий захід до Міжнародного дня людей похилого віку
2018-10-01

У перший день жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку – свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. З цієї нагоди 01 жовтня 2018 року за участю слухачів «Університету третього віку» в читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі відбувся святковий захід та концерт, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку.

На святі панувала тепла, щира, відверта атмосфера, створена інструктором з трудової адаптації Валентиною Олексіївною Бровко та чудовими виступами учнів Миргородської музичної школи і студентів «Університету третього віку». Присутнім дуже сподобався  виступ у виконанні дуету Ніни Василівни Носової та Валентина Григоровича Лесіна, Раїси Іванівни Карюк, яка читала свої вірші, співала та акомпонувала. Чудово виконувала романси та українські народні пісні Любов Іванівна Мельченко. Дуже вразив виступ Валентина Григоровича Лесіна, який грав на акордеоні. Найактивнішим студентам були вручені похвальні грамоти.

Після закінчення концертної програми учасники мали змогу переглянути виставку творчих робіт відвідувачів «Університету третього віку»: дуже сподобалися роботи із коріння дерев та вишивки Раїси Іванівни Карюк, Наталії Іванівни Птіциної, яка в’яже гачком. Також для присутніх заходу був накритий солодкий стіл.

Підопічні тер центру були дуже вдячні організаторам свята та одностайні в тому, що подібні заходи, як і вся діяльність Територіального центру соціального обслуговування, в напрямку організації і дозвілля пенсіонерів міста, сприяють тому, щоб не зважаючи на складну ситуацію в нашій країні, життєві негаразди та матеріальні проблеми, люди літнього віку завжди залишалися здоровими, веселими, молодими.

 

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]