Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Будівництво водогонів на околицях Миргорода
2016-08-12

Жителі вулиць Хорольскої та Петрівської прокладають водогони. Можливість користуватися водою з централізованого водогону миргородці отримали за швейцарсько-українським проектом ДЕСПРО. Розпочався він у 2015 році і на сьогодні  завершено прокладання мереж на вулицях Єрківська та Ванди Василевської. По Петрівській і Почапці отримано грантові кошти на матеріали і роботи. Працівники водоканалу продовжують виконувати роботи на вул. Петрівській та Хорольській. Тут буде проведено воду у 37 домоволодіннях. Наступна у черзі - вулиця Котляревського. Проектно-кошторисна документація по цьому об’єкту проходить державну експертизу.

Довідково: Проект ДЕСПРО передбачає співфінансування трьох сторін: грантові кошти це 1,5 млн. грн., така ж сума з міського бюджету, співфінансування мешканців. Люди сплачують за  проектну документацію по вуличному водогону і за підведення води у двір. Проект працює з 2015 року. До кінця року планують завершити всі  будівельні роботи.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]