Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Благословенний час для становлення культури в мікрорайоні «Личанка»
2019-03-11

Нещодавно в житті мікрорайону «Личанка» відбулись декілька приємних, а тому - надзвичайно важливих, без перебільшення, історичних подій, про які варто пам’ятати. Вони – своєрідний виклик тому часу, в якому ми з вами зараз «живемо» (щоб не сказати – «існуємо»). 

Огляньмося довкола. Що ми з вами бачимо?..  Що чуємо?..   І насамперед,  що ми з вами повсякчас відчуваємо, коли змушені в повсякденному житті все це бачити і чути?.. Саме так – непереборне відчуття огиди до цього витонченого блюзнірства та невігластва, яке, на превеликий жаль, має місце в нашому суспільстві – відсутність культури у всіх сферах життя. А це - і праця, і політика, і економіка, і етика, і естетика, і право, і сім'я, і релігія і багато – багато іншого, по чому ми з вами маємо можливість оцінювати якість життєдіяльності нашого з вами суспільства.

І саме тому урочиста подія, яка відбулась 14 лютого в приміщення Центру культури та дозвілля (м-н «Личанка») – особливо символічна. Її свідками та першими глядачами стали мешканці мікрорайону та інших районів нашого міста. А привід для свята був, і досить вагомий…, адже всі ці події відбувались в оновленому, модернізованому приміщенні закладу, на сучасній облаштованій сцені. Господарі свята – чудовий творчий талановитий колектив однодумців у складі Наталії Суліковської, Людмили Совгирі, Марини Камінської, Віктора Шаповала, Андрія Макарця - який очолює не менш талановитий керівник та організатор, ентузіаст своєї справи Олексій Шпак. Тож, мабуть не дарма, це свято припало на «день закоханих», бо всі вони люблять свою справу і вболівають за неї.
  До святкування, із своїми естрадними номерами до господарів свята долучились також колеги «по цеху» - представники всіх закладів культури міста. Ось так, «перлина до перлини» - і склалося неперевершене за красою «намисто» талантів нашого міста, яке змогли побачити всі, хто побував цього вечора на концерті.

Але, як виявилось, це був тільки початок… Недарма ж існує приказка «Святе місце порожнім не буває». І вже в березні, сцена Центру культури та дозвілля перетворилась на театральні підмостки,  на яких акторський колектив театру-студії «Благословенний час», під керівництвом режисера – постановника Віктора Шаповала, розпочав свою діяльність з премєри вистави «Мамки» (авторка Ася Котляр). В центрі подій – три жінки – подруги з дитинства, і вони ж – три матері, сини яких, за долею обставин, опинились по різні сторони бойових дій на Донбасі. Місце подій – підвал будинку, де жінки змушені були разом переховуватися під час обстрілу. Переконлива гра акторів-аматорів не залишили байдужими нікого з глядачів. Вона подарувала надію на швидке духовне та моральне «одужання» нашого з вами суспільства.

 

C. Яковлєв,

голова ради мікрорайону
  "Личанка"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]