Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Благодійна акція "Школярик"
2015-09-01

У залі засідань міської ради відбулася вже традиційна благодійна акція "Школярик". Цього року святковий захід для дітей організували спільно працівники Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей за підтримки міської влади.

76 дітей із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, знаходяться під опікою, дітей з родин переселенців та учасників АТО отримали канцелярське приладдя. В урочистій обстановці дітей, батьків та опікунів привітав міський голова Сергій Соломаха. Вітаючи школярів з початком навчального року, міський голова побажав учням змістовного і цікавого навчання та підкреслив, що влада і надалі підтримуватиме сім'ї, які потребують допомоги.  Діти дякували за подарунки і розказували вірші. Святкову атмосферу вдало доповнювали різноманітні конкурси, у яких дітвора охоче брала участь.

Музичне привітання підготували для присутніх вихованці позашкільних закладів освіти. Юні артисти виконали пісні про школу і своєю акторською майстерністю продемонстрували маленьким глядачам, що шкільне життя – це  не лише навчання у класних кімнатах, а  ще й цікаве творче дозвілля. Організатори акції дякують приватному підприємцю Ользі Запорожець за допомогу у проведенні  заходу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]