Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Аутизм – це не вирок
2017-03-31

2 квітня в Україні відзначається Всесвітній день поширення інформації про аутизм. Фахівці Центру соціальної реабілітації дітей- інвалідів м. Миргорода за підтримки Миргородської міської ради та відділу освіти провели  круглий стіл  на тему: «Аутизм – це не вирок».

Директором ЦСРДІ м.Миргорода Сіваченко В.М. було висвітлено найактуальніші питання діагностики аутизму у дітей, починаючи з раннього віку. Фахівці закладу вчитель дефектолог, логопед Маслова А.О. та практичний психолог Рудченко Т.І. надали детальну інформацію про особливості поведінки та способи адаптації дітей з аутизм в соціумі.

Проблема соціальної адаптації дітей із аутизмом на сьогодні є надзвичайно актуальною. Дітей із загальними розладом розвитку спектру аутизму є більше, ніж разом узятих дітей з іншими порушеннями розвитку. Фахівці, які працюють із дітьми з розладами спектру аутизму потребують інформації, методичної підтримки щодо організації навчально-корекційної роботи з такою категорією дітей.

У роботі круглого столу взяли участь 80 осіб: медичні фахівці, педагоги загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів, логопеди, консультанти ПМПК, практичні психологи, соціальні працівники. Активну участь у проведенні та підготовці заходу взяли батьки дітей з особливими потребами.

Круглий стіл  викликав в учасників багато різних думок щодо поширення інклюзії в загальноосвітніх закладах. Відбулася гаряча дискусія.

Учасники круглого столу висловили подяку за організацію заходу, змістовні інформативні доповіді та сподівання на проведення подібних зустрічей. Хочемо висловити подяку директорові Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка Аршиннікову О.Г. в організації круглого столу.

Всіх учасників круглого столу було запрошено на благодійну акцію «Вимкни байдужість - увімкни блакитне», яка відбудеться 2 квітня об 11.00 годині на площі перед  ТЦ "Мир".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]