Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Актуальні питання засідання громадської ради
2019-05-24

Ключовими питаннями чергового засідання громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради, що відбулося 24 травня, були забруднення повітря елеваторами, що діють на території міста та зайнятість молоді.

Забруднення повітря елеваторами, які працюють на території міста – актуальна тема, яка дошкуляє миргородцям і гостям. Скоро розпочнуться жнива і на підприємства почнуть привозити сировину. Мешканці, які живуть неподалік підприємств, знову стурбовані тим, що на підприємствах відсутня належна система фільтрації. Через це у повітрі та на землі літає лушпиння. Про це миргородці  вкотре говорили на засіданні громадської ради. Запрошений на засідання представник КХП ТОВ "АГРАРНА ЕЛЕВАТОРНА КОМПАНІЯ", що на вулиці Шляхова, 4-А запевнив, що на підприємстві встановлено відповідну систему фільтрації.

Також у контексті обговорення екологічного питання, було озвучено проблему, яка виникла через ймовірне будівництво елеватору в мікрорайоні "Лісок". Громадськість категорично проти будівництва таких підприємств в курортному місті та пропонує внесення змін до Генерального плану міста.

Не менш актуальним для громадських активістів є ситуація із зайнятістю молоді. Доповідала начальник відділу молоді і спорту Вікторія Козлова. Серед іншого вона розповіла про проекти, які  були  реалізовані протягом року та ті ініціативи, які пропонують втілити самі молоді активісти і охоче беруть у них участь.

Після обговорення основних питань порядку денного, було окреслено теми наступного засідання та внесено зміни до складу громадської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]