Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Актуальна інформація щодо призначення житлової субсидії
2015-09-02

Якщо ви отримували субсидію в опалювальний період 2014-2015 років або зверталися за призначенням субсидії протягом 2015 року, навіть якщо розмір призначеної субсидії становить 0.00 грн, з початком опалювального сезону буде проведено перерахунок розміру субсидії в автоматичному режимі.

Тобто, громадянам непотрібно заповнювати та подавати документи повторно, а всі необхідні дані для проведення перерахунку є в наявності в управліннях праці та соціального захисту населення.

Для громадян, які не зверталися за призначенням субсидії на опалювальний період 2014-2015 років та не подавали документи для її призначення у 2015 році, тобто які звертаються за призначенням субсидії вперше:

– для визначення вашого права на призначення субсидії необхідно подати до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації (у сільській місцевості – до уповноваженого сільської (селищної) ради) лише два документи – заяву про призначення субсидії та декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії. Якщо ви орендуєте житло – додатково необхідно надати договір оренди.

Інформація про доходи та доходи членів домогосподарства будуть запрошені управлінням праці та соціального захисту населення через Державну фіскальну службу.

Разом з цим, якщо у родини є дохід, інформація про який відповідно до законодавства не може бути отримана за запитом управління праці та соціального захисту населення, довідки про такі доходи потрібно подати додатково.

До сукупного доходу сім’ї не враховують:

  • сплачені особою аліменти;
  • доходи від розміщення депозитів;
  • грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, які беруть безпосередню участь в антитерористичних операціях;
  • допомога на поховання;
  • допомога громадських та благодійних організацій, одноразова допомога, яка надається відповідно до законодавства або за рішеннями органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій.

Для того, щоб отримати субсидію на опалювальний сезон 2015-2016, потрібно протягом серпня-вересня подати управлінню праці та соціального захисту населення або уповноваженому сільської (селищної) ради за місцем реєстрації документи для призначення субсидії.

Прийом документів проводиться щоденно, крім вихідних та святкових днів.

У разі виникнення будь-яких питань, що стосуються надання, призначення, перерахунку житлової субсидії, ви можете звернутися до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації чи зателефонувати на «гарячу лінію» за телефоном 0-800-500-620 (дзвінки безкоштовні).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]