Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти підсумкового у 2019 році засідання виконавчого комітету
2019-12-13

13 грудня в залі засідань міської ради провели  підсумкове у 2019 році засідання виконавчого комітету. На розгляд засідання, яке вів міський голова Сергій Соломаха, було винесено 3 основних та поточні питання. Засідання виконкому транслювалося онлайн.

Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Миргорода на 2019 рік та проєкт Програми економічного і соціального розвитку міста Миргорода на 2020 рік доповідала начальник відділу економічного прогнозування Оксана Голуб. Доповідач акцентувала на основних показниках та вказала на проблеми у соціально-економічному розвитку. Проблемними питаннями промислової галузі на сьогодні є недостатність капітальних вкладень для розвитку виробничих потужностей підприємств та високий рівень конкуренції на нових ринках збуту.

Протягом 2019 року реалізація комплексних цільових програм життєдіяльності міста відбувалася згідно з основних векторів розвитку, визначених Стратегією сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року та затвердженого плану її реалізації. Динаміка розвитку економіки міста характеризується збільшенням обсягів реалізації промислової продукції у відпускних цінах. Протягом 2019 року робота була спрямована на залучення коштів у реалізацію стратегічних проектів, впровадження діючих довго- та короткострокових проєктів, направлених на розвиток міста, а також реалізацію політики в сфері енергоефективності. Продовжувалася робота по створенню мережі малопотужного FM-радіомовлення в рамках роботи Фонду підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку, втілено в життя 2 проєкти, що стосуються розвитку туристичної привабливості регіону та підтримки суб'єктів господарювання. Втілено та розпочато підготовчі роботи до реалізації проєктів в інших сферах міста.

За основу Програми економічного і соціального розвитку міста Миргорода на 2020 рік також взяті основні положення Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року, Стратегії розвитку Полтавської Області на період до 2020 року та плану заходів з її реалізації, Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року та плану її реалізації на 2018-2020 роки. Програмою соціального та економічного розвитку на 2020 рік визначено основні цілі, головні завдання та заходи щодо підвищення інвестиційної привабливості, конкурентоспроможності міста та забезпечення соціального захисту населення. Основними 4-ма Стратегічними напрямами розвитку визначено: розвиток бізнесу та зеленої економіки; розвиток лікувально-бальнеологічної та рекреаційно-туристичної сфери; реформування екобезпечного соціально-культурного простору субрегіону; покращення системи управління та активізація громади субрегіону.

Наступне питання виконкому стосувалося проєкту бюджету на 2020 рік. З відповідної теми інформував начальник фінансового управляння Сергій Скляр. Він розповів про особливостю майбутнього фінансового документу та детально презентував основні  напрямки,  порівняв бюджетування кількох років. На черговій сесії з проєктои бюджету будуть  визначатися депутати.

Про підсумки виконання плану роботи виконавчого комітету у 2019 році та план роботи на 2020 рік доповідала керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко.

За її словами, виконавчим комітетом міської ради у 2019 році проведено 12 засідань (за 2018 – 12), на яких прийнято 484 рішення (за 2018 – 444).

У результаті розгляду основних питань річного плану виконкому на 2019 рік прийнято 29 рішень. Виконавчим комітетом розглядалися і поточні питання, результатом чого є прийняття 383 рішень. Поза плановими засіданнями виконавчим комітетом у робочому порядку, станом на 12 грудня 2019 року, прийнято 68 рішень. На засіданнях виконавчого комітету були дані 3 протокольні доручення.

За період з 01 січня 2019 року по 12 грудня 2019 року виконавчим комітетом Миргородської міської ради прийнято 150 рішень з питань здійснення делегованих повноважень. Засідання виконавчого комітету проводилися відкрито, забезпечувалась їх онлайн-трансляція на сайті міської ради.

Також на засіданні було ухвалено план роботи виконавчого комітету на наступний  рік.

У ході обговорення поточних питань було прийнято рішення з питань підприємницької діяльності, соціального захисту, архітектури та містобудування.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]