Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти оперативного засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС
2021-10-11

Міська комісія з питань ТЕБ і НС визначила становище з постачанням газу до бюджетних та комунальних установ Миргородської громади надзвичайною ситуацією. За словами міського голови Сергія Соломахи, таке рішення ухвалено на підставі регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Полтавської області від 11 жовтня 2021 року.

На оперативному засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС, яке 11 жовтня провів міський голова, йшлося про  ситуацію з  початком  нинішнього опалювального сезону та про виникнення надзвичайної ситуації на території Миргородської міської територіальної громади, пов’язаної з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Прийняте відповідне рішення дасть змогу бюджетним закладам та комунальним установам укласти договори з «Нафтогазом» на постачання газу за скороченою процедурою. Керівники відповідних закладів мають підготувати та направити необхідний пакет документів для  укладення договорів з "Нафтогаз Трейдинг" з визначеною  ціною газу, яку було обговорено під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад із підписанням відповідного Меморандуму про непідвищення рівня тарифів.

 Протокол комісії

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]