Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Африканська чума свиней в Миргородському районі!
2018-08-09

Згідно результатів досліджень Регіональної державної лабораторії  Держпродспоживслужби в Полтавській області № 002479 від 06 серпня 2018 року у патматеріалі від загинувших свиней, що належали племгосподарству ДП ДГ імені «Декабристів» Інституту свинарства і агропромислового виробництва  НААН» (відділок «Відгодівельник») с. Декабристи Миргородського району Полтавської області, виявлено ДНК вірусу африканської чуми свиней.

Рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Миргородській районній державній адміністрації (протокол № 6 від 7 серпня 2018 року) в господарстві встановлено карантин, розроблено та затверджено «План заходів по локалізації та ліквідації захворювання», визначено зони «захисту» та «нагляду». Наразі проводяться заходи з локалізації, ліквідації епізоотичного вогнища захворювання та недопущення його розповсюдження  на інші території, відповідно до вимог «Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней», затвердженою наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 07.03.2017 № 111, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 29 березня 2017 р. за № 432/30300. Ситуація знаходиться під контролем Миргородського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]