Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
7 листопада – День працівників соціальної сфери
2021-11-06

Щиро вітаю із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку  місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку тих громадян, хто найбільше цього потребує. У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з інвалідністю, багатодітним і малозабезпеченим, хворим і сиротам.

Хочу висловити слова вдячності всім працівникам соціальної сфери  за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків,  за душевну щедрість,  сердечність, небайдужість до чужого горя і болю. Бажаю соціальним працівникам гідної винагороди від суспільства, а також міцного здоров’я, невичерпного джерела енергії. Нехай ваша доброта, чуйність та мудрість повертаються вам людською любов’ю і повагою.

 Із повагою

Миргородський міський голова Сергій СОЛОМАХА

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]