Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шановні миргородці!
2018-12-25

У зв’язку з погіршенням погодних  умов та сильним снігопадом, звертаємося до керівників підприємств, установ і організацій, а також мешканців приватних домоволодінь, терміново організувати постійну роботу по своєчасному прибиранню снігу на прилеглих територіях, особливо на тротуарах. Також звертаємося до  водіїв з проханням не залишати свої автомобілі на узбіччях доріг, щоб не перешкоджати роботі снігоочисної техніки.  Виконавчий комітет міської ради звертається до миргородців без нагальної потреби не користуватися приватним транспортом.

У зв’язку зі стійким погіршенням погодних умов, закликаємо миргорродців до обережності на дорогах та, при можливості, тимчасово утриматись від поїздок на далекі відстані. Дякуємо за розуміння!

 За інформацією синоптиків, 25 грудня у зв'язку з виходом південного циклону у східних, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях складні погодні умови: сніг, місцями сильний сніг, хуртовини, у Приазов'ї та східних областях сильний  мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви  вітру 15-20 м/с, місцями  25 м/с.

    Температура вночі 4-9° морозу,  вдень 1-6° морозу. Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах, а також ускладнюватимуть роботу  комунального господарства, енергетики.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]