Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання депутатської комісії
2019-03-12

12 березня в залі засідань міської ради відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики. Ключове питання обговорення - складова тарифу на теплопостачання для Миргорода.

У ході обговорення пропозицій до порядку денного було включено такі питання:

  • про стан виконання доручення комісії підприємству "Миргородводоканал" щодо ліквідації наслідків аварії біля "Лакомки";
  • спилювання аварійних дерев біля житлового будинку по вул. Гоголя, 88;
  • розгляд проекту щодо укомплектування штатів ВЖКГ;
  • про формування тарифу на теплову енергію обласному комунальному підприємству теплового господарства „Миргородтеплоенерго”; 
  • розгляд звернення представників чорнобильської організації про виділення приміщення для роботи громадської спілки.

Під час обговорення перших двох питань, в яких взяли участь громадяни, які і порушили ці теми, комісія доручила відповідальним керівникам комунальних установ виконати відповідні роботи до 15 березня.

Головним питанням засідання було обговорення складової тарифу на тепло. На виконання доручень попереднього засідання профільної комісії представники ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго" підготували документацію та пояснювали складову тарифу на тепло. Вони повідомили, що зменшений  тариф буде уведено в дію з 21 березня. Під час дискусійного обговорення, члени комісії  ставили ряд запитань, більшість яких залишилися без відповіді. Також було повідомлено, що тарифне питання буде розглянуто  на засіданні обласної комісії, куди запрошені і представники Миргорода. Повідомили на комісії і про те, що 14 березня в Миргород приїде аудитор, який зустрінеться з виконавцем робіт за проектом по реконструкції котельні у "Авіамістечко" та жителями цього мікрорайону.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]