Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
27 січня – Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту
2023-01-27

Сьогодні Україна та світова спільнота поділяють біль за жертвами Голокосту – жахливої трагедії, наслідки якої не мають часу давності. Усього жертвами Голокосту стали 6 мільйонів європейських євреїв. На території України загинули півтора мільйона.

27 січня увесь світ згадує одну з найтрагічніших сторінок в історії людства і вшановує загиблих внаслідок Голокосту 1933 – 1945 років. У час німецької окупації в роки Другої світової війни територія України стала одним з осередків численних переслідувань за расовою, етнічною, національною приналежністю та масових страт єврейського населення. Одними з найбільших і найвідоміших були розстріли у Бабиному Яру в Києві, але знищення євреїв України було систематичними і повсюдними. Одна смерть – це трагедія. А коли людей знищують мільйонами? Українці вшановують пам'ять знищених у страшних жорнах Голокосту євреїв, ромів, інших жертв геноцидів. При цьому серце не покидає постійний біль – згадка про мільйони українців, які померли страшною смертю від голоду.

Ми живемо у ХХІ столітті, і ніколи навіть не думали, що один покидьок-карлик зі своєю хворою уявою захоче знову знищити українську націю. Дві епохи - один злочинець. Сьогодні ми можемо сказати, що Геноцид повторюється, особливо коли згадуєш масові розстріли наших громадян на окупованих територіях - Буча, Гостомель, Ірпінь, Ізюм, Херсон, Лиман, Маріуполь, Харківщина. Окупанти перетворили наші міста на братські могили. На жаль, не засудили вчора - повторюється сьогодні

Вшануємо світлу пам'ять багатомільйонних жертв Голокосту 1933-1945 років й усіх невинно убієнних і закатованих страшними тортурами, від рук російського окупанта, українців.

Пам'ятаємо минуле, не пробачимо сьогодення!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]