Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
22 січня – День Соборності України
2015-01-22

Щороку 22 січня ми відзначаємо величне національне свято – День Соборності України!  Саме цього дня  у 1919 році  було ухвалено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Національна єдність і патріотизм стали запорукою утвердження України як вільної європейської держави у ті часи. Непрості процеси, що відбуваються в нашій державі з 2013 року знову випробовують нас на державницьку зрілість, згуртованість та толерантність. Нині нам знову доводиться відстоювати свою територію і свою незалежність. На нашому поколінні лежить величезна відповідальність: збудувати нову європейську державу для прийдешніх і майбутніх поколінь. Залишити нащадкам таку країну, у якій буде своя правда і воля.

Тому відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акту Злуки це не тільки суспільна потреба, а й наш моральний обов’язок берегти світлу пам'ять незліченних жертв, принесених українським народом на вівтар незалежності, соборності, державності. Зберегти одне з основних надбань новітньої суверенної України - міжнаціональну злагоду - є не тільки велінням часу, але й запорукою соборного існування суверенної держави. Тож нехай соборність душ та єдність дій впевнено ведуть нас у краще майбуття Миргорода і України.

Щиросердно бажаю усім злагоди, добра, достатку кожній миргородській родині і миру на нашій землі.

 Миргородський міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]