Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання бюджетної комісії
2019-03-07

6 березня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. На профільній комісії було розглянуто та детально обговорено звернення, які надійшли до міської ради від керівників підприємств, установ та організацій, з метою їх подальшого включення до порядку денного чергової сесії.

У ході роботи на профільній комісії йшлося про таке:

  • про встановлення Дорожній профспілковій організації південної залізниці пільгової ставки податку на об'єкти нерухомого майна санаторію ім. Миколи Гоголя;
  • про встановлення пільги зі сплати податку на нерухоме майно для всіх санаторно-курортних закладів міста ПрАТ  "Миргородкурорт".
  • про надання пільги зі сплати земельного податку на 2019 рік для 3ТВУЗ Держспецзв"язку;
  • про зменшення ставки земельного податку на земельні ділянки, які перебувають у постійному користуванні ПрАТ "Армапром" та встановлення для ТОВ "Інвестар" ставки податку за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено, в розмірі 1%;
  • про встановлення Миргородському міському спортивно-технічному клубу Товариства сприяння обороні України пільгової ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
  • про надання пільги зі сплати земельного податку ДП "Миргородський лісгосп".

            По кожному із питань заявники надали пояснення та заслухали роз'яснення компетентних фахівців. За словами начальника Миргородської ОДПІ Наталії Молочко, відповідно до законодавства, ставки місцевих податків були затверджені в минулому році для всіх суб'єктів господарювання. Вони діють упродовж фінансового року. Більше того, ці надходження все розподілені, - додає начальник фінансового управління Сергій Скляр. І в разі прийняття змін, доведеться "врізати" розподілені видатки на 2019 рік. Обговоривши вищевикладені питання, члени профільної комісії надали  свої рекомендації по окремим,  скурпульозно розібраним  зверненням.

            У "різному" було обговорено питання фінансової підтримки футбольної команди "Миргород 2019", розглянуто звернення "Спілки сприяння розвитку підприємництва" щодо перегляду розміру єдиного податку та встановлення його у розмірі не більшому за 10%, клопотання про  можливість надання із міського бюджету до районного бюджету цільової субвенції на забезпечення проведення силами МПО смт. Комишня заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій та заслухано інформацію про нові ставки туристичного збору.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]