Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
11 листопада - День Незалежності Польщі
2022-11-11

Від Миргородської міської територіальної громади вітаю увесь народ Польської Республіки та нашого міста-побратима Згожельця з Днем Незалежності! Сьогодні ми високо цінуємо солідарність та допомогу, яку Польща надає Україні у відстоюванні суверенітету і територіальної цілісності, та сподіваємось, що і надалі ми будемо разом продовжувати шлях у напрямку реалізації євроінтеграційного курсу.

Сьогодні ж, в період серйозних викликів та випробувань для України, приклад Польщі має надзвичайно важливе значення. Завдяки незламності духу, патріотичній єдності, згуртованості та наполегливій праці, польський народ не лише відродив свою країну, а й пройшовши складний шлях трансформації, зумів створити сучасну демократичну європейську державу.

Ми шануємо наші доброзичливі відносини, побудовані на міцних партнерських засадах, взаємній повазі та дієвій співпраці. Упевнений, що дружні стосунки між нашими містами і надалі міцнітимуть і розвиватимуться.

Бажаємо Польщі і усім її жителям усіляких успіхів, щастя, благополуччя, злагоди і нових звершень в ім'я незалежності Держави, а жителям Згожельця – міцного здоров'я, миру, добра і благополуччя!

 Із повагою 

міський голова Сергій  СОЛОМАХА

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]