Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«100 кращих товарів України»
2015-05-26

До уваги товаровиробників!

«Україна - понад усе!» - це девіз кожного, хто прагне розвитку та процвітання нашої держави. Тому, незважаючи на складну ситуацію, що склалася нині, прийнято рішення про проведення конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» у 2015 році. Адже участь у цьому найпрестижнішому змаганні з якості дає можливість кращим підприємствам Полтавщини заявити про себе не лише на всю область, а й на всю Україну, значно розширити коло ділових партнерів та ринки збуту, служить потужним стимулом до модернізації виробництва, впровадження сучасних наукових розробок, освоєння і випуску нових видів продукції.

Офіційним організатором Конкурсу є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Як і раніше, Конкурс проходить у 2 етапи: на регіональному рівні (березень-червень 2015р.) та загальнодержавному рівні (липень-листопад 2015р.).

Для участі в Конкурсі підприємство повинне подати до 01 червня 2015 року в регіональну конкурсну комісію за адресою: 36014, м. Полтава, вул. Генерала Духова, 16, ДП „Полтавастандартметрологія", заявку встановленого зразка (вул. Незалежності, 17, каб. № 6).

Всі підприємства, які візьмуть участь в регіональному етапі Конкурсу, отримають відповідні дипломи (орієнтовно урочистості відбудуться в жовтні 2015 року, на них зазвичай запрошують представників мас-медіа та громадськості, інформація про хід та результати Конкурсу широко висвітлюється у ЗМІ та оприлюднюється на власному сайті ДП «Полтавастандартметрологія"). А учасники загальнодержавного етапу Конкурсу, крім того, матимуть можливість взяти участь у виставці "100 кращих товарів України" та отримають нагороди під час проведення урочистостей у Києві, інформацію про них буде внесено до спеціальних каталогів, які розсилаються у посольства, адміністрації, бізнес-центри.

За підсумками 2014 року, у регіональному етапі Конкурсу взяли участь 10 підприємств Полтавської області, які представили 14 видів продукції, 5 із них вийшли на загальнодержавний етап Конкурсу.

Отже, запрошуємо всіх та сподіваємося, що цього року і в нашому місті знайдуться підприємства, які гідно зможуть відстояти честь Полтавщини й продемонструють високу якість своєї продукції та послуг.

 

Відділ економічного прогнозування міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]