Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зі святом "Останнього дзвоника"
2019-05-24

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю всім гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Бажаю всім щастя, добра, мирного неба над головою, міцного здоров’я та успіхів!

 

 З повагою

 міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]