Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства
2021-02-16

16 лютого в залі засідань міської ради відбулося засідання постійної комісії Миргородської міської ради з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування та комунальних ресурсів. У ході роботи було опрацьовані підготовлені проєкти рішень, а також питання  щодо ліфтового господарства громади.

 Перелік питань, який розглянула комісія:

  1. Про затвердження Положення про відділ капітального будівництва Миргородської міської ради в новій редакції.
  2.  Про передачу на баланс комунального підприємства «Спецкомунтранс» об’єкта закінченого будівництва та проєктно-кошторисної документації.
  3. Про передачу на баланс комунального підприємства «Спецкомунтранс» об’єкта закінченого будівництва та проєктно-кошторисної документації.
  4. Про передачу на баланс Комунального підприємства «Миргородводоканал» Миргородської міської ради об’єкта водопровідно-каналізаційного господарства та проєктно-кошторисної документації.
  5. Про внесення змін до рішення 21 сесії міської ради 7 скликання від 27 лютого 2017 року № 5 «Про затвердження Програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури Миргородської міської територіальної громади на 2017-2021 роки».
  6. Про внесення змін до рішення 19 сесії міської ради 7 скликання (друге засідання) від 22.12.2016 року № 32 «Про затвердження Програми благоустрою Миргородської міської територіальної громади  на 2017 – 2021 роки».
  7. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Миргородводоканал» Миргородської міської ради на 2021 рік.
  8. Про надання Комунальному підприємству «Миргородводоканал» Миргородської міської ради дозволу на отримання кредитної лінії.
  9. Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24.12.2020 року №61 «Про затвердження переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища Миргородської міської територіальної громади у 2021 році».
  10. Про виділення коштів на відшкодування плати з утримання будинків та прибудинкових територій.
  11. Про надання дозволу оренди комунального майна Миргородської міської територіальної громади.
  12. Про передачу господарської будівлі сараю по вул. Гоголя, 64.
  13. Про внесення змін до рішення 4 сесії (I засідання) міської ради 8 скликання від 16 січня 2021 року № 10 «Про прийняття до комунальної власності Миргородської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна».
  14. Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства на баланс КНП «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Миргородської міської ради.
  15. Про втрату чинності рішення третьої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 24.12.2020р. № 64 "Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Миргородської міської територіальної громади на 2021 рік".
  16. Про внесення змін до рішення 4 сесії (II засідання) міської ради 8 скликання від 29 січня 2021 року № 57 «Про затвердження акту приймання-передачі майна, отриманого внаслідок реорганізації сільських рад та передачу майна на баланс».
  17. Про затвердження Статуту Комунального підприємства «Миргородтеплоенерго» Миргородської міської ради в новій редакції.
  18. Про передачу з балансу відділу культури міської ради нежилого приміщення за адресою: вул.Троїцька, 67, м.Миргород, Полтавська обл.

 Усі питання на профільній комісії було підтримано для подальшого розгляду на сесії, 19 лютого.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]