Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Великодня акція
2019-04-26

Тиждень напередодні Великодня, не лише слушний час для того, щоб підготувати власні домівки до свята, але й чудова нагода займатися добрими справами та благодійністю. 25 квітня відбулася традиційна Великодня акція, яку щорічно організовує центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, спільно з службою у справах дітей та відділом молоді і спорту за фінансової підтримки Миргородської міської ради.

Цьогоріч гостями свята була велика кількість дітей, їх батьків та опікунів. З привітальним словом до них звернувся заступник міського голови Олександр Гуржій та побажав добра, здоров’я, миру, процвітання  та благополуччя кожній родині.

В програмі заходу відбувалось чимало ігрових подій, конкурсів, сценічних виступів, вирували позитивні емоції та гарний настрій. А по завершенню свята близько ста солодких подарунків отримали сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних родин та сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. У святковому пакунку улюблені ласощі дітвори – великодні пасочки, кекси та фруктовий сік. Організатори заходу висловлюють щиру подяку приватному підприємцю Хухрі Любов Миколаївні, котра багато років підтримує дану акцію та надає спонсорську допомогу.

Неперевершену святкову програму для гостей свята створювали вихованці дитячої музичної школи ім. Коломійця та центру естетичного виховання.

Свято вдалось на славу!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]